Notenkrakers 50 jaar

Afdrukken
PDF

Notenkrakers_weekend_2016_poster


Weekend “Notenkrakers 50 jaar”

Het revuegezelschap De Notenkrakers heeft in de 50 jaar van haar bestaan (1952-2002) grote bekendheid en waardering verworven in en buiten onze regio. Als eerbetoon aan deze Zieuwentse vereniging is de Oudheidkundige Vereniging Zuwent bezig een tentoonstelling te maken met foto’s van de revues die in de loop der jaren zijn opgevoerd.
Daarnaast ondersteunt de OVZ het initiatief van De Notenkrakers om een boek samen te stellen over het revuegezelschap zelf. In het plm. 350 pagina’s tellende boek, dat wordt geïllustreerd met zo’n 1.500 foto’s, zal uitgebreid aandacht zijn voor de geschiedenis en de ontwikkeling van De Notenkrakers. Samen met persoonlijke verhalen en anekdotes van oud-leden zelf geeft het boek een unieke kijk achter de schermen.

In samenwerking met De Notenkrakers wil de Oudheidkundige Vereniging Zuwent tijdens het weekend van 21|22|23 oktober 2016 Zieuwent in het teken stellen van “Notenkrakers 50 jaar” met als onderdelen:

  • Vrijdagavond: boekpresentatie
  • Zaterdag en zondag: fototentoonstelling
  • Zaterdagavond: beatmis
  • Zondagavond: reünie voor oud-leden.

Het boek “Notenkrakers 50 jaar” kost € 25,- en is te bestellen via deze link.

N.B. Uitsluitend bij bestelling van het boek krijgt u tevens een vrijkaartje ter waarde van € 3,- voor de fototentoonstelling op vrijdag/zaterdag/zondag. Let op: uw bestelling is pas definitief zodra de betaling is ontvangen.

front-page-boek-notenkrakers-klein