Afdrukken
PDF
Excursie vrijdag 17 juni 2011 naar Bierbrouwerij Grolsch
(Aanmelden vóór 1 juni 2011. Vol is vol! )
Geachte leden,
Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging hebben wij samen met “Vereniging voor Oudheidkunde Lichtenvoorde” een excursie georganiseerd die deze keer per bus gaat. We gaan naar de nieuwe brouwerij van Grolsch in Boekelo, die een samenvoeging is van de voormalige Grolsch brouwerijen uit Groenlo en Enschede.
Veel werknemers kwamen destijds uit onze regio en dat schept een band. Wij verwachten dat onze leden wel eens willen zien hoe het "onzen olden naober” in Boekelo vergaat. Vandaar.
Het reisschema is als volgt:
Vrijdag 17 juni 2011.
11:45 uur vertrek vanaf het kerkplein in Zieuwent
12:00 uur instappen in Lichtenvoorde Richterslaan busstation
12:10 uur instappen in Lievelde station
12:30 uur instappen in Eibergen bushalte garage Grooters
13:00 uur ontvangst bij Grolsch waar ons een kop koffie/thee met een koekje wordt aangeboden. Het 2e kopje koffie/thee met krentenbrood zit in de prijs inbegrepen.
13:30 uur: rondleiding langs de tentoonstelling van Grolsch en door de in vol bedrijf zijnde brouwerij.
16:15 uur einde excursie en terugreis.
De rondleiding is ca.2 kilometer en kan te voet en per rolstoel worden afgelegd. Bij het ontvangstcentrum van de brouwerij zijn enkele rolstoelen beschikbaar en er zijn liften in het gebouw. In de brouwerij mag niet worden gefotografeerd.

Prijs: € 24,50 per persoon (reiskosten, entree, 2 x kop koffie/thee met 1 x koekje en 1 x krentenbrood, 1 x bittergarnituur, gratis biertjes in het proeflokaal).
U dient zich voor deze excursie schriftelijk aan te melden via bijgevoegd formulier.
Uw aanmelding is geldig als het bedrag van € 24,50 per persoon is bijgeschreven op onze Rabobank rekening NL93 RABO 01600 22 967 t.n.v. Oudheidkundige Vereniging Zuwent.
In de bus is plaats voor maximaal 50 personen.
Wij rekenen op minimaal 40 personen (betalende partners/begeleiders zijn ook welkom!). Wordt dit aantal niet gehaald dan gaat de excursie niet door. Als de reis wegens te weinig deelname niet doorgaat, krijgt u uw geld per omgaand teruggestort op uw rekening.
Als u zichzelf afmeldt wordt het bedrag van € 24,50 per persoon niet teruggestort. U kunt in dat geval wel een ander persoon in uw naam aan de excursie laten deelnemen. De vervanger graag wel even vooraf melden! Wij wensen u alvast een interessante en gezellige excursie.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Oudheidkundige Vereniging Zuwent.